LeadFamly søger en Finance and Administration Assistant (Bogholder) til hovedkontoret i Aarhus, som skal assistere med bogholderi, frontdesk og administrative opgaver. Vi søger en imødekommende og struktureret kollega, som ønsker at være en del af vækstrejsen i en af Danmarks hurtigst voksende SaaS (software-as-a-service) virksomheder.

I LeadFamly ønsker vi at forandre måden, hvorpå brands interagerer med deres kunder, gennem gamification. I 2016 lancerede vi vores softwareplatform, som gør det muligt for kunder at bygge avancerede og medrivende digitale kampagner, og derved skabe mindeværdige relationer med deres målgrupper. Vi er på en vækstrejse og samarbejder p.t. med 300 af landets største virksomheder, som Danfoss, Grundfos og mange flere. Vi har hovedkontor i Aarhus, men er også etableret i London, Helsinki, Berlin og Amsterdam. Derfor søger vi en ambitiøs og dreven Finance and Administration Assistant, som vil med på vækstrejsen.

Om stillingen

Som Finance and Administration Assistant i LeadFamly arbejder du tæt sammen med vores Finance and Administration Manager. Du vil håndtere mangeartede opgaver inden for bogholderi, frontdesk og administration, som debitor-, kreditor- og finansbogholderi, fakturering af kunder, rykkerprocedurer og betalinger af leverandørfakturaer, samt kommunikation og levering af bogføringsmateriale til internationale revisorer. Desuden har du en nøglerolle i udarbejdelsen af løn i Danmark og udlandet, afstemning af bogholderiet og deltagelse i periodeafslutning.

Din imødekommende personlighed bringes i spil ved vores frontdesk, hvor du vil være ansvarlig for modtagelse af gæster, gæsteregistrering som led i vores ISO-certificering, og øvrige frontdesk- samt administrative opgaver, som varierer fra dag til dag. Det er således vigtigt du formår at strukturere din hverdag og prioritere dine arbejdsopgaver i samarbejde med Finance and Administration Manager.

Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for nedsat tid (min. 32 timer ugentligt).

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du

 • Har erfaring med bogholderi og administration

 • Har flair for systemer, strukturer og procedurer

 • Kan agere i et ungt team med startup kultur

 • Har lyst til en hverdag, hvor der er fart over feltet og høje ambitioner

 • Har evnen til at arbejde selvstændigt og organiseret

 • Kan tale og skrive dansk og engelsk

 • Har et godt humør og er serviceminded

 

Desuden ser vi gerne at du har erfaring med at arbejde i en international virksomhed.

Vi tilbyder

Til den rette kandidat tilbyder vi en spændende, ansvarsfuld stilling, hvor du i høj grad har en nøglerolle i forhold til virksomhedens vækstrejse. Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, som afspejler dine kvalifikationer. Hos LeadFamly har vi et godt fællesskab og socialt miljø. Du bliver en del af en virksomhed, hvor ideerne er mange og vækstambitionerne er høje.  Her er der plads til, at du lufter dine ideer, tester dem af og lærer af dem.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores Finanace and Administration Manager, Marianne Pharsen, på tlf. +45 2575 4922 eller marianne@leadfamly.com. Fristen for at sende din ansøgning er d. 10/1-2020. Vi behandler ansøgninger løbende og ønsker din tiltrædelse hurtigst muligt.

Søg stillingen her

Sign up for LeadFamly FREE

 • Build unlimited game campaigns.
 • Engage your audience.
 • Capture new leads.
 • No credit card required.