Juridisk konsulent

LeadFamly søger en juridisk konsulent til hovedkontoret i Aarhus, som skal varetage juridiske opgaver i ind- og udland, samt gennemgå, udarbejde og optimere kontrakter og databehandleraftaler. Vi søger en selvstændig og ambitiøs kollega, som ønsker at være en del af vækstrejsen i Danmarks hurtigst voksende software-as-a-service virksomhed.

I LeadFamly ønsker vi at forandre måden, hvorpå brands interagerer med deres kunder, gennem gamification. I 2016 lancerede vi vores softwareplatform, som gør det muligt for kunder at bygge avancerede og medrivende digitale kampagner, og derved skabe mindeværdige relationer med deres målgrupper. Vi er på en vækstrejse og samarbejder p.t. med 300 af landets største virksomheder, som Danfoss, Grundfos, Arla og mange flere. Vi har hovedkontor i Aarhus, men er også etableret i London, Helsinki og Amsterdam, og planerne for de kommende lande er allerede klar. Derfor søger vi en stærk juridisk konsulent, som vil med på rejsen.

Om stillingen

Som juridisk konsulent bliver du en del af LeadFamlys danske organisation, med reference til vores Finance and Administration Manager. Dine primære arbejdsopgaver omfatter danske og internationale juridiske opgaver, udarbejdelse og optimering af diverse kontraktformer, GDPR og ISO27001 dokumentation samt administrative opgaver. Desuden vil du blive en aktiv medspiller i den løbende strukturering og optimering af juridiske og administrative processer. For kandidaten med en bred profil vil der også forfalde finansielle arbejdsopgaver, som debitor- kreditor- og finansbogholderi. Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for nedsat tid og fleksible arbejdstider.

Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet HA.jur, BA.jur, Cand.merc.jur, Cand.merc.aud, Cand.jur eller lignende

  • Du har relevant erhvervsmæssig erfaring, som kan kobles til stillingsbeskrivelsen. Erfaring fra arbejde i en international virksomhed er et plus

  • Du evner at arbejde selvstændigt og har flair for at organisere, systematisere og strukturere

  • Du er flydende i engelsk tale og skrift

  • Du besidder et godt humør, er ambitiøs og er ikke bange for at gå forrest

Vi tilbyder:

Til den rette kandidat tilbyder vi et spændende job, hvor du forhandler kontraktvilkår med nogle af de største koncerner i ind- og udland. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesforhold, som afspejler dine kvalifikationer og de resultater, som du skaber. Hos LeadFamly har vi et godt fællesskab og socialt miljø. Du bliver du en del af en virksomhed, hvor ideerne er mange og vækstambitionerne er høje. Vi forventer du lufter dine ideer, tester dem af og lærer af dem.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Marianne Pharsen på tlf. +45 2575 4922 eller email marianne@leadfamly.com. Ansøgning og CV sendes til job@leadfamly.com med emnefeltet ‘Juridisk konsulent’. Fristen for at sende din ansøgning er d. 21/9-2019. Vi behandler ansøgninger løbende og ønsker din tiltrædelse hurtigst muligt.

Sign up for LeadFamly FREE

  • Build unlimited game campaigns.
  • Engage your audience.
  • Capture new leads.
  • No credit card required.