Hvad er Lead:famly?

Lead:famly er en markedsførende gamification platform, der giver marketing professionelle de bedste betingelser for at skabe flere kvalitetsleads, aktivere og engagere målgrupperne og ikke mindst at indsamle værdifuldt data.

Byg

Vælg dit foretrukne spilkoncept og byg selv din kampagne

 

Connect

Angiv hvor det indsamlede data og permissions skal opsamles og integrér det direkte med dit system til dataopsamling

Publisér

Publisér din responsive kampagne og vis den på social media, dit eget website eller et subdomain.

Vind

Din målgruppe er nu i gang med at engagere sig i dit brand og nye permission og værdifuldt data flyder ind i dine systemer.

Fantastiske virksomheder
skaber fantastiske resultater med Lead:famly

Er din virksomhed den næste? Lead:famly er et godt match til en hvilken som helst branche. Se hvordan vi skaber værdi i netop din.

Kampen om interaktionerne
med kunderne er i gang!

Din målgruppe bliver bombarderet med indtryk og budskaber overalt. Derfor er det afgørende for din succes at du kan reagere hurtigt og præcist med din markedsføring. Vi har derfor udviklet en platform, der giver dig mulighed for nemt at komme i kontakt med dine målgrupper. Fra Lead:famly kan du selv på kort tid lave en effektiv kampagne uden at have tekniske færdigheder. Gamification er vores afsæt og sammen med vores kunder, når vi tusindvis af mennesker hver dag.

Med Lead:famly kan du bruge gamification som driver til opnå disse effekter:

Bare rolig!
Vi er i gang

Vi har udviklet Lead:famly på en moderne og fremtidssikret teknologi, sådan du kan fokusere på at lave fremragende, flotte og segmenterede kampagner fra platformen.

Via vores ready-to-use gamification koncepter, hjælper vi dig til at drive mere trafik til dine salgskanaler, kvalificere værdifuldt kundedata og til at booste din generelle loyalitet og livstidsværdi.

Vi garanterer dig at vi altid er på toppen - så du kan være på toppen af dine interaktioner med kunderne.

SPORT 24
Fodbold kampagne

Med udgangspunkt i spiltypen, Gæt billedet, lavede Sport24 seks spørgsmål omkring fodboldstøvler. Konceptet var at brugeren skulle gætte minimum tre af seks rigtige for at deltage i konkurrencen om præmierne.

Idemøbler
Fødselsdagskampagne

Idemøbler kunne hen over de 4 uger præsentere forskellige ugetilbud baseret på Leadfamlys publiseringsværktøj

40.000 registreringer

T.Hansen
Jubilæumskampagne

I forbindelse med T. Hansens 25 års jubilæum lancerede vi en skrabekonkurrence hvor vinderen kunne indløse sin voucher i sin lokale T. Hansen butik.

98.000 registreringer

ILVA
Julekalender

Kampagnen sikrede ILVA en stor stigning i trafikken til deres website og gav dem mere end 200.000 registreringer i konkurrencen.

220.000 registreringer