Få en julekalender der skaber resultater

Endelig en julekalender der leverer resultater

For mange marketers er det svært både at være innovativ, fleksibel og bevise direkte kommerciel værdiskabelse ud fra deres aktiviteter. LeadFamly gamification-platformen giver jeres marketing team muligheden for at gøre alt ovenstående. 

Er du nysgerrig efter, hvad jeres hold kan udrette med gamification i julesæsonen?

Prove marketing value with strong business results

En tilførelse af spilmekanikker i jeres marketingaktiviteter kan producere enestående løft i både engagement og salgspræsentation: 

  • Op til 40x direkte salgsafkast vs. investering

  • Op til 39% mere salg i butikker gennem gamification

  • Op til 5 minutters brand engagement pr. session

  • Vind nye kundeemner til en CPL helt ned til 30 DKK

  • Skab brandbevidsthed, repeat business og brand loyalitet

Mens gamification inden for marketing ikke er et nyt fænomen, er det at gøre præ-bygget spilkoncepter tilgængeligt på en platform, der giver ambitiøse marketingfolk mulighed for at oprette engagerende marketingkampagner, revolutionerende.

Ved hjælp af 25+ spilkoncepter tillader LeadFamly at marketing-teams kan oprette og starte hyper-engagerende marketingkampagner – ingen kodningsfærdigheder eller bureauressourcer kræves.

Is gamification for us?

Er gamification for os?
Uanset om du er en B2C- eller B2B-virksomhed, vil gamification hjælpe med at skabe hurtige kommercielle resultater for enhver virksomhed i enhver branche – og især til sæsonbestemte kampagner

Work smart, execute swiftly

Arbejd smart, eksekver hurtigt
LeadFamly-platformen giver dig mulighed for at oprette engagerende kampagner baseret på 25+ præ-bygget spilkoncepter. Ingen kodningsfærdigheder krævet og on-brand.

Be safely bold

Be safely bold
Dette er jeres chance for at skille jer ud fra konkurrenterne og vise verden, hvor innovativ og effektfuld I kan være som virksomhed. Vores lidenskabelige customer success team hjælper jeres marketing-team med at komme i gang og er ved deres side, hvis de skulle sidde fast.

Hvordan kan mit team
bruge gamification?

Vores best practices,
din inspiration.

Vi har sammensat et par af vores nøgleressourcer, der skal give ideer og inspiration til at gøre årets julekampagne til en gaven, der bliver ved med at give.

This isn’t just another ebook written for marketing purposes. We see that marketers’ jobs are only getting more challenging, especially around the holidays. It’s harder to cut through the noise. So we put pen to paper and penned our 25 best tips for Advent Calendars.

Én platform,
uendelige muligheder.

LeadFamly gamification platformen giver jer mulighed for at opbygge så mange spilkampagner og aktiviteter, til markedsføring, som I ønsker, når I har brug for dem. I er skaberen, udvikleren, designeren, eksekutøren.

Med en årlig licens til LeadFamly-platformen får du adgang til følgende:

Game Content Management System

Styring af spilindhold og destinationsside, dynamisk indhold, videoindlejring, nedtællingsmoduler, social deling, interaktive pop op-vinduer og meget mere.

25+ præ-bygget spil koncepter

Anvend vores præ-bygget spilkoncepter og brug gennemprøvet effektive spilmekanikker til at skabe engagerende marketingkampagner.

Avanceret præmie indstillinger

Avanceret præmie- og vinderstyring der b.la inkluderer placeringsbaserede præmier og mobil kuponadministration.

Visual Editor

Intuitiv frontend-editor, der gør spildesign hurtige og nemme, brugerdefineret page builder der sikre digitale on-brand oplevelser og demo-tilstand før lancering.

Branded Design & Layout

Custom CSS og branding til desktop, mobil og tablet; responsivt design og grids til forbedre layoutet.

Tilpassede kampagne skabeloner

Opret on-brand skabeloner for at sikre konsistens og en hurtig udførelse.

Problemfri integrationer

70+ integrerede integrationer til e-mail- og marketing automationsplatforme, analyseværktøjer, og alle større CRM-systemer; custom integrationer er tilgængelige.

Real-Time Dashboard & Analytics

Hold øje med kampagnebesøg, registreringer (totale og unikke), engagementsindsigt, konverteringsfrekvenser, drop-offs efter flowtrin / side, spilflow / funnel statistik.

Benyttet af top
brands over hele kloden.

Logos

Planlæg en session med en gamification-konsulent

Sign up for LeadFamly FREE

  • Build unlimited game campaigns.
  • Engage your audience.
  • Capture new leads.
  • No credit card required.